Steaky - sous vide
Zvěřinové steaky připravované metodou SOUS VIDE
(cena za 1 kg - steaky připravujeme cca na 200g)
Kategorie: | Steaky - sous vide |
---|
Exkluzivní zvěřinové steaky připravované metodou SOUS VIDE
SOUS VIDE v překladu z francouzštiny znamená „ve vakuu“, jedná se o velice šetrnou tepelnou přípravu potravin, při které na potravinu působí nízká teplota po přesně určenou dobu. Potravina je zabalena do speciálně k tomu určenému obalu, ze kterého je vysátý veškerý vzduch. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny. Steaky připravujeme ve vodní lázní, ve které teplota nepřesáhne 62C°.
Nabízíme :
- Sous vide steak Jelení
- Sous vide steak Kančí
- Sous vide steak Srnčí
- Sous vide steak Dančí
Použité partie - Hřbet
Steaky připravujeme dle individuální objednávky, vyzvednutí je možné na naší provozovně v Litomyšli, Na Lánech 30 a nebo na provozovnách našich obchodních partnerů.
Veškeré dotazy Vám zodpovíme na tel.č. +420 602 110 181 nebo na info@wildfood.cz
Jednoduchá příprava kvalitního steaku: prohřát, grilovat a podávat. Přípravu našeho steaku zvládne úplně každý. Ke steakům dodáme podrobný návod k přípravě.
Tým Wild food s.r.o. přeje dobrou chuť. :)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.